Archívy: NACE-SK
Description.
10.31 Spracovanie a konzervovanie zemiakov
Táto trieda zahŕňa: – spracovanie a konzervovanie zemiakov: • výrobu hotových mrazených zemiakov • výrobu dehydrovanej zemiakovej kaše • výrobu ľahkých jedál zo zemiakov • výrobu zemiakových lupienkov • výrobu zemiakovej múky a jedál Táto Read More …
10.32 Výroba ovocnej a zeleninovej šťavy
Táto trieda zahŕňa: – výrobu ovocných alebo zeleninových štiav Táto trieda tiež zahŕňa: – výrobu koncentrátov z čerstvého ovocia a zeleniny 1032
10.39 Iné spracovanie a konzervovanie ovocia a zeleniny
Táto trieda zahŕňa: – výrobu jedál obsahujúcich hlavne ovocie alebo zeleninu, okrem hotových jedál v mrazenej alebo konzervovanej podobe – konzervovanie ovocia, orechov alebo zeleniny: mrazenie, sušenie, uloženie do oleja alebo octu, konzervovanie atď. – Read More …
10.4 Výroba rastlinných a živočíšnych olejov a tukov
Táto skupina zahŕňa výrobu surových a rafinovaných olejov a tukov zo zeleniny alebo živočíšnych látok, okrem škvarenia a rafinovania masti zo slaniny / bravčovej masti a ostatných jedlých živočíšnych tukov. 104
10.41 Výroba olejov a tukov
Táto trieda zahŕňa: – výrobu surových zeleninových olejov: olivového oleja, oleja zo sójového bôbu, palmového oleja, slnečnicového oleja, oleja z bavlníkového semena, repkového, horčicového oleja, oleja z ľanového semena atď. – výrobu múky bez tuku Read More …