10 Výroba potravín

Táto divízia zahŕňa spracovanie produktov poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu na jedlo a nápoje pre ľudí alebo zvieratá a zahŕňa aj výrobu rôznych medziproduktov, ktoré nie sú priamo potravinami. Tieto činnosti často vytvárajú súvisiace produkty väčšej Read More …

10.11 Spracovanie a konzervovanie mäsa

Táto trieda zahŕňa: – prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním alebo balením mäsa: hovädzieho, bravčového, jahňacieho, zajačieho, baranieho, ťavieho atď. – výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po porážkach / v kusoch – výrobu čerstvého, Read More …

10.12 Spracovanie a konzervovanie hydinového mäsa

Táto trieda zahŕňa: – prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním a balením hydiny – výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa v individuálnych kusoch – výrobu jedlých hydinových tukov Táto trieda tiež zahŕňa: – výrobu peria Read More …